Acties & Evenementen

Organiseer jij een festival, familie of burendag, straatfeest, bingo of een ander evenement en lijkt het je leuk dat BonnieZ ook komt? Dan kan! BonnieZ is voor diverse activiteiten te boeken. Schminken, (glitter)tattoos of knutselen? Er is heel veel mogelijk. Neem voor prijzen gerust contact op. Want de leukste feestjes vier je natuurlijk met BonnieZ

Teckels voor opHa

Een super leuk knutselproject van mijn kinderen met een lieve gedachte. December (2018) is mijn vader helaas overleden aan kanker en mijn zoontje Sven is hier nog heel veel mee bezig. Hij wil het liefst zijn hele spaarpot weggeven om mensen als opa beter te maken. Daarom is hij samen met zijn zusje Tara teckeltjes gaan maken . Deze zijn verkocht bij BonnieZ en van ieder teckeltje ging er €5 naar de kankerstichting. Dit bedrag is gedoneerd tijdens de samenloop voor hoop op 7 september 2019. We hebben €500 kunnen doneren. Iedereen super bedankt voor de geadopteerde teckeltjes. 
Liefs BonnieZ

Koningsdag Borne 2018

Borne heeft op Koningsdag een programma voor jong en oud met de hele dag live muziek, een rommelmarkt en het springkussenfestival.

van 10.30 - tot 15.00 uur kan je knutselen met BonnieZ. Ook is er voor de eerste keer in de Bornse geschiedenis is er op Koningsdag een heus springkussenfestival. Alle kinderen kunnen zich heerlijk uitleven. Natuurlijk is er rekening gehouden met verschillende leeftijden, en is er aan de veiligheid gedacht: de vrijwilligers van de scouting houden namelijk een oogje in het zeil. Je kunt je dus helemaal uitleven!

Hele dag Pannenkoeken en suikerspinnen. De Bornse Pannekoekbakkers zijn er weer! Gelukkig maar, want van al dat springen en slenteren over de rommelmarkt krijg je vast trek. Je kunt je ook laten schminken of een glittertatoeage nemen. Kortom: dolle pret!