Teckels voor opHa

Een super leuk knutselproject van mijn kinderen met een lieve gedachte. Afgelopen december is mijn vader helaas overleden aan kanker en mijn zoontje Sven is hier nog heel veel mee bezig. Hij wil het liefst zijn hele spaarpot weggeven om mensen als opa beter te maken. Daarom is hij samen met zijn zusje Tara teckeltjes gaan maken . Deze zijn nu te koop bij BonnieZ en van ieder teckeltje gaat er €5 naar de kankerstichting. Dit willen we geven tijdens de samenloop voor hoop op 7 september 2019. Om nog veel meer teckeltjes te kunnen maken zijn we ook op zoek naar lampjes (deze hoeven niet meer te werken) en houten deegrollers en ronde houtjes . Heb je iets liggen of wil je zo'n schattig teckeltje adopteren hoor ik het graag. Hieronder zijn enkele voorbeelden van geadopteerde teckeltjes
Liefs BonnieZ

Koningsdag Borne 2018

Borne heeft op Koningsdag een programma voor jong en oud met de hele dag live muziek, een rommelmarkt en het springkussenfestival.

van 10.30 - tot 15.00 uur kan je knutselen met BonnieZ. Ook is er voor de eerste keer in de Bornse geschiedenis is er op Koningsdag een heus springkussenfestival. Alle kinderen kunnen zich heerlijk uitleven. Natuurlijk is er rekening gehouden met verschillende leeftijden, en is er aan de veiligheid gedacht: de vrijwilligers van de scouting houden namelijk een oogje in het zeil. Je kunt je dus helemaal uitleven!

Hele dag Pannenkoeken en suikerspinnen. De Bornse Pannekoekbakkers zijn er weer! Gelukkig maar, want van al dat springen en slenteren over de rommelmarkt krijg je vast trek. Je kunt je ook laten schminken of een glittertatoeage nemen. Kortom: dolle pret!