BonnieZ heeft heel veel verschillende feestjes. Elk thema heeft eigen knutsels, maar wil jij liever iets anders maken kan dat natuurlijk ook. 

Neem eens een kijkje bij de workshops om te zien wat je allemaal kunt maken. 

Alle feestjes zijn inclusief ontvangst met ranja & cake, verkleden en schminken en vers gebakken pannenkoeken die de kinderen zelf mogen versieren of patat op de mat met een snack (frikandel of kipnuggets). Zijn er speciale dieetwensen, geef deze dan tijdig door. 

Ook maakt BonnieZ foto's tijdens de feestjes. Deze krijgen jullie later GRATIS digitaal toegestuurd ( met uitzondering van de fotoshoots, deze zijn tegen een bijbetaling na te bestellen).

Feestjes zijn voor minimaal 6 en maximaal 8 personen (meer kinderen bij enkele feestjes mogelijk in overleg) en worden gegeven op woensdag vanaf 2 uur, vrijdag op elke gewenste tijd en op zaterdag ochtend om 10.30. In de vakanties beginnen de feestjes om 11.00 uur.

Wil je als ouder/ begeleider ook mee eten kan dat voor €5pp (wel even van tevoren aangeven). 


Eenhoorn Feestje

Je mag je verkleden en wordt geschminkt als een eenhoorn. Bij dit feestje kan je diverse thema knutsels maken. Wat dacht je van een eenhoorn lampje, eenhoorn klok, eenhoorn dromenvanger of een sieradenblikje. Kijk voor voorbeelden bij de workshops
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Funky Foto Feest

Een super gaaf feestje voor iets oudere meiden. Ga met jouw vriendinnen op de foto in te gekke outfits op een stoere locatie. Natuurlijk gaan jullie ook in de make-up en worden de haren gedaan. Iedereen krijgt de 2 leukste foto's digitaal toegestuurd (deze mag je zelf uitzoeken). Meer foto's kan natuurlijk tegen bijbetaling. Dit feestje kost €15.00pp
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Poezen & Muizen Feest

Tijdens dit feestje worden jullie poezen en muizen. We gaan heerlijke koekjes bakken en hiervoor een koektrommeltje knutselen. De koekjes en het muizen of poezenhoedje mag je mee naar huis nemen. Als dat geen feest is.
Dit feestje kost €15.00pp.
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Heksen Feestje

Het wordt griezelig gezellig met BonnieZ heksen feest. Jullie gaan je verkleden en een heksenhoed versieren die je daarna natuurlijk mee naar huis mag nemen. Dit feestje kost €15.00pp.
Wil je liever iets anders knutselen kan dat ook. Neem eens een kijkje bij de workshops.

Beauty Feestje

Een echt meiden feest voor de iets oudere meiden. Ga lekker tutten met je vriendinnen. Jullie krijgen een voetenbadje, haarextention, gezichtsmasker, nagellak en make-up. BonnieZ heeft leuke accessoires om de look compleet te maken. Daarna is er een kleine fotoshoot. Hiervan krijgt iedereen 1 foto digitaal toegestuurd (deze mag je natuurlijk zelf uitzoeken). Meer foto's zijn mogelijk tegen bijbetaling
Dit feestje kost €15.50pp
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

60's High Tea Feest

De lekkerste hapjes maak je natuurlijk zelf. Jullie gaan je eerst verkleden en 60's stijl, met wijde rokken en make-up. Dan gaan we samen een high tea bereiden met hartige en zoete hapjes die we daarna  lekker op gaan eten.
Dit feestje kost €15.50pp 

Knettergekke Hoeden Feest

Maak een te gekke hoed en verkleed je in een bijpassende outfit. Natuurlijk hoort hier schmink of make-up bij. Op een stoere locatie hebben we een kleine fotoshoot. Hiervan krijgt iedereen 1 foto digitaal toegestuurd (deze mag je natuurlijk zelf uitzoeken). Meer foto's zijn mogelijk tegen bijbetaling
Dit feestje kost €15pp

LOL Feestje

TIJDELIJK NIET TE BOEKEN IVM LEVERINGSPROBLEMEN VAN DE SPIEGELTJES

Ook zo gek van LOL surprise?

Tijdens dit feestje worden jullie LOL poppetjes, compleet met haren, verkleden en make-up. 

Daarna gaan jullie deze te gekke spiegeltjes maken. 
Dit feestje kost €15pp

OP = OP feestjes

Een Op=Op feestje is een uitlopend feestje of een super uniek feestje dat maar een paar keer gegeven kan worden. Deze feestjes zijn eenmalig en komen niet meer terug. Zie je een feestje dat jij heel graag zou vieren reserveer dan snel, want op is ook echt op. Het maximaal aantal kinderen staat vermeld onder het feestje. Natuurlijk zijn ook deze feestjes incl. ontvangst met ranja en cake, verkleden en schminken en pannenkoeken of patat. Zie ik je? 

Eenhoorntas pimpen

Pimp je tas

Een eenmalig feestje voor 8/9 kids

Jullie mogen je verkleden en schminken als eenhoorntjes. Daarna gaan we zo'n super leuke tas verder versieren. Naar wens maakt BonnieZ alvast jullie naam met vilten letters op de tas. 

Er zijn heel veel leuke knutselspulletjes. 

Dit feestje kost €15.00pp

GERESERVEERD Het allerlaatste feestje voor 6 kids

Pimp deze stoere tassen helemaal naar wens. De naam maakt BonnieZ er alvast op zodat jij het helemaal naar wens kunt versieren. Ook mag je er een bijpassende sleutelhanger bij maken.

Dit feestje is te combineren met elk thema en kost €15.00pp

Knappe Kappers Feest

Dit feestje kan nog 3x gevierd worden met max 8 kids per keer

Jullie krijgen allemaal een super toffe pruik die je helemaal zelf mag pimpen. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar, alles kan en mag. Daarna mag je je verkleden en make-uppen in stijl en gaan we op de foto. En de pruik mag je natuurlijk meenemen naar huis. Vanwege de moeilijkheidsgraad raad bonnieZ dit feestje aan vanaf 8 jaar
Dit feestje kost €15.00pp