BonnieZ heeft heel veel verschillende feestjes. Elk thema heeft eigen knutsels, maar wil jij liever iets anders maken kan dat natuurlijk ook. 

Neem eens een kijkje bij de workshops om te zien wat je allemaal kunt maken. 

Vanaf nu vier je feest met BonnieZ  in de kunstkelder in Hengelo (centrum Hengelo). Een super toffe locatie met heel veel leuke verrassingen. BonnieZ heeft een echte verkleedkamer om je helemaal om te kleden in jouw lievelingsthema. Natuurlijk is er ook een schminkhoek om jou outfit helemaal compleet te maken. Alle feestjes zijn inclusief ontvangst met ranja & cake, verkleden en schminken

Ook maakt BonnieZ foto's tijdens de feestjes. Deze krijgen jullie later GRATIS digitaal toegestuurd ( met uitzondering van de fotoshoots, deze zijn tegen een bijbetaling na te bestellen).

Feestjes t/m 5 personen €100. Vanaf 6 personen betaal je €17.50pp.


Eenhoorn Feestje

Je mag je verkleden en wordt geschminkt als een eenhoorn. Bij dit feestje kan je diverse thema knutsels maken. Wat dacht je van een eenhoorn lampje, eenhoorn klok, eenhoorn dromenvanger of een sieradenblikje met armbandje. Kijk voor voorbeelden bij de workshops
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Poezen Feest

Tijdens dit feestje worden jullie geschminkt als poezen. Bij dit feestje kan je kiezen uit diverse knutsels. Wat dacht je van een poezenlampje, poezenklok of poezendromenvanger. Ook de poezenhoedje mag je mee naar huis nemen. Als dat geen feest is.

BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Funky Foto Feest

Een super gaaf feestje voor iets oudere meiden. Ga met jouw vriendinnen op de foto in te gekke outfits op een stoere locatie. Natuurlijk gaan jullie ook in de make-up en worden de haren gedaan. Iedereen krijgt de 2 leukste foto's digitaal toegestuurd (deze mag je zelf uitzoeken). Meer foto's kan natuurlijk ook (tegen bijbetaling). 
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Heksen Feestje

Het wordt griezelig gezellig met BonnieZ heksen feest. Jullie gaan je verkleden en een heksenhoed versieren die je daarna natuurlijk mee naar huis mag nemen.
Wil je liever iets anders knutselen kan dat ook. Neem eens een kijkje bij de workshops.

Beauty Feestje

Een echt meiden feest voor de iets oudere meiden. Ga lekker tutten met je vriendinnen. Jullie krijgen een haarextention, gezichtsmasker, nagellak en make-up. BonnieZ heeft leuke accessoires om de look compleet te maken. Daarna is er een kleine fotoshoot. Hiervan krijgt iedereen 1 foto digitaal toegestuurd (deze mag je natuurlijk zelf uitzoeken). Meer foto's zijn mogelijk tegen bijbetaling.
BonnieZ heeft ook leuke cadeautjes passend bij dit thema. Neem eens een kijkje bij de uitdeelcadeautjes

Beauty XL feestje

Kan je geen keuze maken tussen lekker tutten en knutselen? Dan is het beauty XL feestje iets voor jou. Verkleden, make-uppen en nagellak en dan ook nog eens zo'n super tof toilettasje maken. Naar wens kan je het toilettasje ook laten vullen met (gepersonaliseerde) cadeautjes. 

Knettergekke Hoeden Feest

Maak een te gekke hoed en verkleed je in een bijpassende outfit. Natuurlijk hoort hier schmink of make-up bij. Op een stoere locatie hebben we een kleine fotoshoot. Hiervan krijgt iedereen 1 foto digitaal toegestuurd (deze mag je natuurlijk zelf uitzoeken). Meer foto's zijn mogelijk tegen bijbetaling

LOL Feestje

Ook zo gek van LOL surprise?

Tijdens dit feestje worden jullie LOL poppetjes, compleet met haren, verkleden en make-up. 

Daarna gaan jullie deze te gekke spiegeltjes maken. 

Pimp je tas

 

Pimp super gave  tassen helemaal naar wens. Er zijn diverse soorten om uit te kiezen. Wil jij jouw naam er ook op maakt BonnieZ deze alvast voor je klaar (€1.50pp extra) . Ook mag je er een bijpassende sleutelhanger bij maken. Hoe tof is dat! 

Dit feestje is te combineren met elk thema 

Knappe Kappers Feest

Op = Op.

BonnieZ heeft nog 19 pruiken om te pimpen. Daarna vervalt dit feestje. 

Jullie krijgen allemaal een super toffe pruik die je helemaal zelf mag pimpen. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar, alles kan en mag. Daarna mag je je verkleden en make-uppen in stijl en gaan we op de foto. En de pruik mag je natuurlijk meenemen naar huis. Vanwege de moeilijkheidsgraad raad bonnieZ dit feestje aan vanaf 8 jaar