Knutselpakketten

Vanaf nu is het ook mogelijk om de super toffe workshops als knutselpakket te bestellen. Dit kan al vanaf 1 persoon. En natuurlijk kan je ook jouw favoriete kleuren aangeven. 

Hierbij gaat BonnieZ ervanuit dat je enkele benodigdheden thuis hebt waaronder:

*schaar

*lijm (lijmpistool)

*zwarte marker

Heb je deze niet kan je deze bij BonnieZ bestellen. 

De knutselpakketten zijn op te halen aan de Tulpstraat 36 of Drienerstraat 30 in Hengelo, maar kunnen ook verzonden worden (+€6.95). 

 


Lampje

Klok

Dromenvanger

Dit knutselpakket is te bestellen in diverse uitvoeringen. Maar een eenhoorn, poes, prinses, piraat of Dino. Kies jouw favoriete kleuren en BonnieZ maakt een super leuk pakketje voor jouw unieke lampje. Deze workshop is incl. verlichting zodat jouw knutsel ook echt werkt.

€10pp

Maak een super toffe eenhoorn, poezen of dinoklok. Kies jouw favoriete kleuren en BonnieZ maakt een persoonlijk pakketje voor je klaar. Deze klok wordt geleverd incl. batterijen zodat jouw knutsel ook echt werkt.

€10 pp

Nooit meer nachtmerries? De mooiste dromenvangers maak je natuurlijk helemaal zelf met BonnieZ knutselpakket. 

Geen jouw favoriete kleuren door voor een uniek samengesteld pakketje

€10pp

LOL Spiegeltje

Pimp je tas 

Sieraden blikje

BonnieZ heeft nog 8 spiegeltjes op voorraad en op=op. Knutsel ook zo'n super tof spiegeltje helemaal in jouw smaak. 

€10pp

Wil jij ook een tas met naam? BonnieZ maakt de naam al voor je klaar en de rest van de tas versier je helemaal zelf. BonnieZ heeft 4 verschillende uitvoeringen waar je uit kan kiezen. Ook mag je een bijpassende sleutelhanger maken.

€10pp

Wil jij ook een super schattig blikje voor jouw mooiste sierraden? Deze maak je helemaal zelf. Ook krijg je kraaltjes om een eigen bijpassend armbandje te maken (deze kan ook met naam). Geef jouw favoriete kleuren door en BonnieZ maakt een persoonlijk pakketje speciaal voor jou.

€8pp

Snoeptrommeltje

Pimp je pruik

Robots timmeren

Ook zo gek op poezen? Maar een super schattig snoeptrommeltje en krijg ook een leuk poezen of muizenhoedje (die je ook kan versieren) om er een echt feestje van te maken. 

€8pp

Gek op verkleden? Maak dan een fantastische pruik om jouw outfit helemaal compleet te maken. Geef jouw favoriete kleuren en stijl door en Bonniez maakt een pakketje met de mooiste accessoires voor een topresultaat

€10pp

Knutselen niet stoer??? Zeker wel. Maak nu jouw super coole robot met de tofste materialen.

Geef door wat je leuk vind en wij zorgen voor een bijpassend pakketje.

€8pp