BonnieZ heeft heel veel verschillende workshops passend bij de thema feestjes. Maar wil jij een andere knutsel maken kan dat natuurlijk ook. Alle thema's zijn te combineren met de workshops hieronder. En heb je zelf een leuk idee voor een workshop horen wij het graag. Wie weet kan je het dan bij ons komen maken. 

De prijzen van de workshops zijn voor het all-in feestje. Dat is een feestje incl. ontvangst met ranja en cake, verkleden en schminken, knutselen en vers gebakken pannenkoeken of patat met een snack. 


Lampje 

Maak een super leuk lampje passend bij jouw thema feestje. Wat dacht je van een eenhoorn, dino of poezen lampje. 

Deze workshop kost €15.00pp

Klok

Maak een gave klok passend bij jouw thema feestje. Een lieve eenhoornklok, schattige poezenklok of misschien wel een gevaarlijke piratenklok. 

Deze workshop kost €15.00pp

Wil je zelf als wijzer op de klok kost de workshop €15.50pp

Dromenvanger

Als je hierna niet lekker kunt slapen. Deze dromenvangers kan je in elk thema maken. BonnieZ heeft heel veel linten, knopen en versiering op voorraad. 

Deze workshop kost €15.00pp

Op = Op pruikenfeest

Dit feestje kan nog 3x gevierd worden met max 8 kids per keer.
Jullie krijgen allemaal een super toffe pruik die je helemaal zelf mag pimpen. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar, alles kan en mag. Daarna mag je je verkleden en make-uppen in stijl en gaan we op de foto. En de pruik mag je natuurlijk meenemen naar huis. Vanwege de moeilijkheidsgraad raad bonnieZ dit feestje aan vanaf 8 jaar
Deze workshop kost €15.00pp

Op = Op Pimp-je-tas

GERESERVEERD!!!

Het laatste Pimp-je-tas feestje is voor 6 kinderen. Pimp deze stoere tassen helemaal naar wens. De naam maakt BonnieZ er alvast op zodat jij het helemaal naar wens kunt versieren. Ook mag je er een bijpassende sleutelhanger bij maken. Wees er snel bij, want dit is het laatste feestje met deze gave tassen. 

Deze workshop kost €15.00pp

Robots timmeren

Een stoer feest voor jongens en meiden. Timmer een super gave robot in elkaar. Deze workshop is ook te boeken voor knutselen op school of kinder dagverblijf. 

Deze workshop kost €15.00pp

Op=Op Eenhoorntas

Een eenmalig feestje voor de kleine eenhoorn fans. Maak deze gave tas nog leuker met de mooiste stickers en knutselspulletjes. Naar wens kan BonnieZ jullie naam erop maken van vilt. 

Natuurlijk worden jullie zelf ook verkleed en geschminkt als eenhoorn. Dit feestje is eenmalig voor 8/9 kids.

Deze workshop kost €15.00pp

Pimp-je-Hoed

Maak een te gekke hoed met de leukste knutselmaterialen. BonnieZ heeft hippe accessoires om je outfit af te maken zodat jullie op de foto kunnen. Van de shoot krijgt iedereen 1 foto digitaal. Meer is mogelijk tegen bijbetaling.

Deze workshop kost €15pp.

Spiegel Pimpen

Sieradenblikje met armband

TIJDELIJK NIET TE BOEKEN VANWEGE LEVERINGSPROBLEMEN SPIEGELTJES

Pimp je eigen spiegeltje bij BonnieZ. Deze workshop is super te combineren met het LOL feestje, maar kan ook als eenhoornfeestje geboekt worden.

Dit staat vast super leuk op jouw kamertje.

Deze workshop is €15pp

Knutsel een super schattig blikje in de stijl van jouw feestje. Wat dacht je van een schattige eenhoorn of lief poesje? Ook heeft BonnieZ heel veel kralen om een leuk armbandje te maken. Zo heb je al iets om in het blikje te stoppen.

Deze workshop kost €15.00pp