BonnieZ heeft heel veel verschillende workshops passend bij de thema feestjes. Maar wil jij een andere knutsel maken kan dat natuurlijk ook. Alle thema's zijn te combineren met de workshops hieronder. En heb je zelf een leuk idee voor een workshop horen wij het graag. Wie weet kan je het dan bij ons komen maken. 

De prijzen van de workshops zijn voor het all-in feestje. Dat is een feestje incl. ontvangst met ranja en cake, verkleden en schminken en knutselen 


Lampje 

Maak een super leuk lampje passend bij jouw thema feestje. Wat dacht je van een eenhoorn, dino of poezen lampje. 

 

Klok

Maak een gave klok passend bij jouw thema feestje. Een lieve eenhoornklok, schattige poezenklok of misschien wel een gevaarlijke piratenklok. 

 

 

Toilettasje pimpen

Pimp je eigen toilettasje. Deze workshop is super leuk te combineren met het beautyfeestje. Naar wens kan dit tasje ook gevuld worden met gepersonaliseerde inhoud. Denk aan een beker met naam, tandenborstelhouder met naam, spiegeltje met naam of lipglosje, nagellak en vijl. Vrag gerust naar de mogelijkheden. 

Op = Op pruikenfeest

Op = Op

BonnieZ heeft nog 19 pruiken, daarna komt dit feestje helaas te vervallen. 
Jullie krijgen allemaal een super toffe pruik die je helemaal zelf mag pimpen. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar, alles kan en mag. Daarna mag je je verkleden en make-uppen in stijl en gaan we op de foto. En de pruik mag je natuurlijk meenemen naar huis. Vanwege de moeilijkheidsgraad raad bonnieZ dit feestje aan vanaf 8 jaar

Op = Op Pimp-je-tas

Kies 1 van de super leuke tassen uit om helemaal in jouw stijl te versieren. BonnieZ kan ook jouw naam van vilt maken (€1.50pp extra) zodat de tas nog persoonlijker wordt. 

Ook mag je er een bijpassende sleutelhanger bij maken. 

 

Pimp-je-Hoed

Maak een te gekke hoed met de leukste knutselmaterialen. BonnieZ heeft hippe accessoires om je outfit af te maken zodat jullie op de foto kunnen. Van de shoot krijgt iedereen 1 foto digitaal. Meer is mogelijk tegen bijbetaling.

 

Dromenvager maken

Sieradenblikje met armband

Als je hierna niet lekker kunt slapen. Deze dromenvangers kan je in elk thema maken. BonnieZ heeft heel veel linten, knopen en versiering op voorraad. 

Knutsel een super schattig blikje in de stijl van jouw feestje. Wat dacht je van een schattige eenhoorn of lief poesje? Ook heeft BonnieZ heel veel kralen om een leuk armbandje te maken. Zo heb je al iets om in het blikje te stoppen.

 

Spiegeltje pimpen

Pimp je eigen spiegeltje bij BonnieZ. Deze workshop is super te combineren met het LOL feestje, maar kan ook als eenhoornfeestje geboekt worden.

Dit staat vast super leuk op jouw kamertje.

Graffiti Spuiten

3D Flamingo Schilderij

Maak je eigen graffiti schilderij met een beetje hulp van BonnieZ. Een super stoere workshop voor zowel jongens als meiden. Let op, dit feestje is qua tijd NIET te combineren met verkleden en schminken en de kosten hiervan zijn €22.50pp (minimaal 6 kinderen)

Maak een super origineel schilderij en maak hierbij gebruik van heel veel verschillend knutselmateriaal zodat je een heel gaaf 3d schilderij krijgt.  Wil je liever iets anders dan een flamingo maken kan at uiteraard ook.