BonnieZ stopt per 31 dec 2021. De workshops zijn uitlopend!!!

De voorraad wordt dagelijks bijgewerkt op deze site. Toch kan het voorkomen dat het afwijkt. Voor actule voorraad informatie graag even bellen of appen. 

Workshops Kids

BonnieZ heeft heel veel  workshops die passen bij verschillende thema's. Je mag jouw knutsel aanpassen aan het thema, maar dat moet natuurlijk niet. Het is wel de bedoeling dat de kinderen dezelfde knutsel maken tenzij is aangegeven dat de voorraad beperkt is. Dan mag het met een andere workshop gecombineerd worden. . Mocht er een kindje zijn dat al eerder bij BonnieZ is geweest en de betreffende knutsel al heeft gemaakt is er een alternatief aanwezig. Ook mogen de jongens iets anders maken als de meisjes als dit gewenst is. 


Lampje

Klok

Pruik

Maak een super schattig lampje die het ook echt doet. Leuk bij het eenhoorn, poezen en dino feestje.  

 

Kan jij ook al goed klok kijken? Maak dan zo'n toffe klok die helemaal past in het door jouw gekozen thema. 

 

Pimp een te gekke pruik. Vlechtjes, staartjes, veren of bloemen in het haar, alles kan en mag.  Vanwege de moeilijkheidsgraad raad bonnieZ dit feestje aan vanaf 8 jaar

 

Tas

BB Avatar

Knettergekke hoed

Kies 1 van de super leuke tassen uit om helemaal in jouw stijl te versieren. BonnieZ kan ook jouw naam van vilt maken (€1.50pp extra) zodat de tas nog persoonlijker wordt. 

Ook mag je er een bijpassende sleutelhanger bij maken. 

 

Maak van deze gave pop van 24cm groot een versie van jezelf, een superheld of misschien wel een eenhoorn. We maken gebruik van verf en verschillend knutselmateriaal voor een tof resultaat. Wil jij hem met voetje zodat hij goed kan staan betaal je €1pp extra. 

 

Maak een te gekke hoed met de leukste knutselmaterialen. BonnieZ heeft hippe kleding en accessoires om je outfit af te maken zodat jullie op de foto kunnen. 

 

Heksenhoed

Sieradendoosje & Armbandje

3D Schilderij

Geef jij een heksenfeestje? Pimp dat zo'n gave heksenhoed. BonnieZ heeft limited edition gekleurde hoeden en zwarte hoeden. Kinderen mogen uiteraard zelf bepalen welke ze willen oppimpen.

 

Knutsel een super schattig doosje in de stijl van jouw feestje. Wat dacht je van een schattige eenhoorn of lief poesje? Ook heeft BonnieZ heel veel kralen om een leuk armbandje of kettinkje te maken. Zo heb je al iets om in het doosje te stoppen.

 

Maak een super origineel schilderij en maak hierbij gebruik van heel veel verschillend knutselmateriaal zodat je een heel gaaf 3d schilderij krijgt.  Wil je liever iets anders dan een flamingo maken kan dat uiteraard ook.

 

FotoFeest

Beauty

Beauty & Toilettasje

Een super stoer feestje, Ook leuk voor oudere meiden. Verkleden en make-uppen en dan op de foto. Bij regen blijven we binnen, maar bij droog weer maken we super toffe foto's bij de graffitiwand. 1 foto pp. krijgen jullie gratis (digitaal). Meer is mogelijk tegen bijbetaling

Dol op tutten? Boek dan een beautyfeestje. We gaan verkleden en make-uppen. Jullie krijgen een gezichtsmasker, nagellak, haarextention en gaan daarna op de foto voor een minishoot. 1 foto pp. krijgen jullie gratis (digitaal). Meer is mogelijk tegen bijbetaling

Pimp je eigen toilettasje. Deze workshop is super leuk te combineren met het beautyfeestje. 

 

Robot

Dromenvanger maken

LOL Spiegeltje

Een super tof feestje voor jongens en meiden. Timmer je eigen robot en pimp hem helemaal in stijl.

 

Als je hierna niet lekker kunt slapen. Deze dromenvangers kan je in elk thema maken. BonnieZ heeft heel veel linten, knopen en versiering op voorraad. 

 

Maak zo'n super schattig spiegeltje helemaal in jouw stijl.

Dit feestje is bijna uitverkocht. Wil jij graag deze toffe spiegeltjes maken, reserveer dan snel.